O nama

Iz  dugogodišnje porodične tradicije u privatnm poduzetništvu 1996.godine nastaje  “Jahić Commerce” d.o.o.,društvo za građevinarstvo i niskogradnju. Od  tada, konstatni razvoj kapaciteta, usvajanje novih tehnologija, poslovni rezultati i kvalitet, u narednih nekoliko godina odredili su smjernice i jasan cilj budućeg razvoja i djelovanja na tržištu. Nizali su se projekti  i uspjesi jedan za drugim, korak po korak vodio je u pravcu cilja , 2001.godine vizija postaje stvarnost a “Jahić Commerce” postaje BOSMAN, brand koji će iz godine u godinu postajati  sve bitnijim faktorom privrednog razvoja na području matične općine Ilidža, Kantona Sarajevo i FBiH

Kompanija danas ima više 80 uposlenih radnika. Uz  ovu,  uporedo se razvija i “kćerka” firma BOSMING sa 12 uposlenih radnika, specijalizovana za pružanje usluga iz oblasti održavanja putničkih, teretnih i specijalnih vozila, građevinske mehanizacije i opreme.

Rukovođena kvalitetnim managementom, uz profesionalno i kvalifikovano osoblje opremljeno  vrhunskom opremom i mehanizacijom, kompanija BOSMAN kroz široki spektar djelatnosti  svojim klijentima pruža vrhunske usluge a njihovo zadovoljstvo pretstavlja našu moralnu i profesionalnu obavezu.

Naša je namjera i u budućnosti zadržati tendenciju rasta, stvarati nova radna mjesta a posebnim akcentom na ekologiju stvarati ljepšu i zdraviju  budućnost.

Za dalje informacije u pogledu palete usluga, resursa i naših referenci, u izborniku aktivirajte “PROFIL” .